Мали тајни да изгледате феноменално на фотографиите!

Мали тајни да изгледате феноменално на фотографиите!

Малку да си поиграме.
Доколку сакате да изгледате одлично на фотографиите, насмејте се и храбро завземете поза, не плашете се!

Овие шест пози ќе ја трансформираат вашата фотографија и ќе изгледате како за насловна, на модно списание.

Прво, завземете безгрижна поза. Ослободете ги рамењата. Второ, свртете го телото за три четвртини од камерата – така телото изгледа поиздолжено. Трето, спуштете ги рацете. Четврто, спуштени рамења, а пето со наведнато колено. За крај, наведнете ја главата малку и VOALA – и вие можете да бидете модел!

six-secrets-pose-photograph-perfect-jodee-ball-11 six-secrets-pose-photograph-perfect-jodee-ball-12 six-secrets-pose-photograph-perfect-jodee-ball-13 six-secrets-pose-photograph-perfect-jodee-ball-14 six-secrets-pose-photograph-perfect-jodee-ball-15 six-secrets-pose-photograph-perfect-jodee-ball-16

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕдинаесетте минути на Коељо
Следна објаваНовогодишната атмосфера во Лондон!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ