Ако некогаш имате можност да го посетите Cafe Int. кое се наоѓа во склоп на музејот Нексон Компјутер во Северна Кореја, задолжително порачајте си тастатура и глувче за десерт. Тастатурата ќе ви ја послужат во форма на блага вафла со сладолед, шлаг или овошје, додека глувчињата се колачиња со чоколадо и карамела. Големо браво за ваква вкусна и оригинална идеја! (:

1

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПосетите го оригиналниот филмски град на “Господарот на прстените” и “Хобит”
Следна објаваДесетте кучешки желби
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ