1-12Повеќенаменскиoт мебел, стана голем тренд кога станува збор за модерен дизајн на ентериерот, првенствено, поради ограничениот простор за живеење. Овој вид на мебел, им овозможува на луѓето да се приспособат во малиот животен простор со различни потреби и би си го олесниле секојдневневен престој во топлот дом. Масата која е вообичаениот мебел во дневната соба, дизајнирана е  да се наоѓа пред предниот дел пред каучот за да ја оставите чашата за пиење, списанијата, книгите, украсните предмети и други мали предмети кои ги користите додека седите

Оригиналниот дизајн на масата е со четири нозе и горна површина. Но, во модерниот и повеќенаменски дизајн, овие маси обично имаат екстра додатен простор. Во нашата галерија ќе ви покажеме некои други функции, кои можат да имаат масите, како додаток за вино и чаши, пинг-понг маса, списанија или ламба.

 

12-2 3-12 2-13 (1) 4-12 5-11 6-8 7-6 1-12 8-6 9-4

 

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Фадо” Португалска музика
Следна објаваБохо куќичка од 37м2
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ