1

Скандинавската естетика може да биде применета во секакви простори, со различна големина или намена. Сепак, со љубовта кон едноставноста и минимализмот, природните елементи и функционалноста,  ваквиот стил на уредување е особено погоден за дневниот престој во домот. Ви претставуваме слатки, организирани и комфорни дневни соби кои црпат инспирација токму од скандинавскиот дизајн. Погледнете ги фотографиите во продолжение и одберете ја идеалната тема и за вашиот животен амбиент.

2

3

4

5a

5b

5c

6a

6b

7

8

9

10

11

12a

12b

13a

13b

14a

14b

15

16

17a

17b

18a

18b

19a

19b

20

21

22

23

PRIVAT APARTMENT

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42a

42b

43

44

45

46

47a

47b

48a

48b

49

50

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНови начини на изразување, кои се сметаат за уметност!
Следна објаваКихну |Остров со кои владеат жените
Воден од премисата дека патувањата се празник за душата, а убавиот топол дом нејзино единствено прибежиште, во рамки на креативната страна на животот ги промовира содржините со кои ги збогатува ваквите видици. Неуморен трагач по малите животни радости, со космополитски дух, неизмерна љубов кон животните и пасија кон сите уметнички форми на емотивна експресија. Вљубеник во минимализмот, алтернативната музика, пишаниот збор на Мураками и шармот на Јужна Франција.

НЕМА КОМЕНТАРИ