Како што веќе многупати сме констатирале, за уметноста не постојат ограничувања. Денес, ви ги претставуваме делата на талентираната Jo Chorny, која со нож за хартија прави форми кои прикажуваат силуети од животни и сето тоа изгледа како прекрасно уметничко дело. Во позадината на фигурите е небото, што дава уште повпечатлив изглед на хартијата, со тоа што изгледа како вистинска уметничка слика.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАљаска – сонот на секој авантурист
Следна објаваПравила за добро облекување кои треба секоја жена да ги знае
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ