1. Структурирана торба за елеганција во облекувањето.

Доколку се облечете и наједноставно, во маица и фармерки, носењето на ваков вид торба со остри линии секако дека ке ве направи елегантни. Пробајте и нема да згрешите!! 

2. Комбинирајте сребрена и златна боја. Нема да згрешите доколку ги комбинирате, а секако највпечатливо парче накит би бил часовник во оваа комбинација.

3. Ремен со циркони и камчиња

Ваков украсен ремен може да ве направи да изгледате многу елегантно и екстравагантно. Ви предлагаме да пробате да вклопите во вашата посакувана комбинација овој прекрасен детаљ.BB-Simon-Blue-Zircon-Belt-1

4. Златна торбичка за вечерни излегувања.

Искуствата покажуваат дека за вечерните излегувања би треба да ја имате златната торбичка во својот гардеробер. Таа се комбинира многу лесно бидејќи одговара на секоја можна комбинација во облекувањето.

1211-MICHAEL-Michael-Kors-Fulton-Large-Shoulder-Bag-for-Women-1

5.Чевли со рамен ѓон

Штиклите секако не се задолжителни да ги имате. Чевлите со рамен ѓон се многу елегантни и ултра удобни. Пробајте и нема да згрешите.

nrm_1420457466-best-pointed-flat-shoes

6. За да бидете препознатливи во стилот носете марама

Тие знаат да го освежат вашиот изглед, а може да се носат и на најразлипни начини, можете да ги врзете на многу начини.2-2xnr46t2fv6oyaersmx8n4

7. Мал црн фустан

Вистинските дами знаат дека едноставно мора да ја имаат во својот гардеробер. Таа е неизоставен дел од женската елеганција. Секако дека ќе постигнете целосен ефект ако ја искомбинирате со убаво парче накит.

Little-Black-dress-2015

8. Животински принт

Ова парче може да ја освежи вашата целокупна комбинација. Ви предлагаме да искомбинирате вашата гардероба со добри чевли и торба со животински принт.
animal-print3

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР