Времето е од суштинско значење и важен елемент во современиот свет, кое мораме да го почитуваме со цел, да се создаде ред во густиот распоред, кој го скратува нашето приватно време.  За важноста на добрата организација е потребна алатка, со која во секое време ќе знаеме колку е часот. Вистина е дека денес, многу апарати покажуваат колку е часот, како што се микробрановата, телевизорот и се разбира на сеприсутните алатки, како таблетите и мобилнте телефони. Сето ова води до прашањето, дали ни е се уште потребен ѕиден  часовникот? Колку време поминало откако последен пат сте погледнале на обичен ѕиден часовник?5-3 1-5 2-4 3-3 7-2 4-3 9-2 10-1 11-1 14 15 16Факт е дека тие денес, не само што го покажуваат времето, туку се извонредни дизајни и уметнички дела, кои не исполнуваат со радост, додека гледаме колку е часот!

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНовиот – Mал црн фустан !
Следна објаваМузичка препорака | 3 нови имиња на светската сцена
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ