Sena Runa е млада уметница од Турција која ја напуштила својата работа за да му се препушти на нејзиното омилено хоби, а тоа е да создава уметнички дела од хартија. Техниката која таа ја користи се нарекува paper quilling, што во превод би значело филигранска хартија- декорирање со хартија преку сечење на ленти од хартија кои се спојуваат во различни форми. Секое дело на Сена е посебно и совршено направено со многу љубов и страст. Погледнете во продолжение за што станува збор.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваХороскоп од 17.08.2015 – 23 .08.2015
Следна објаваНеобична уметност
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР