1

За денешната дневна доза инспирација, ви го претставуваме селото Палмитас во Мексико. Жителите на ова село, иако сиромашни, имаат богат дух, па така ги замолиле момците од Germen Crew- група за улична уметност,  да обојат повеќе од 200 домови во сите бои на виножитото. Времето ќе покаже како овој прекрасен мурал за кој биле потребни 5 месеци да се направи, ќе го промени животот во заедницата на подобро.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаједноставниот готвач кој може да се најде на интернет
Следна објаваCesare Casadei Pumps, 2015
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ