Убавината на уметноста се должи на фактот што за неа не постојат граници. Па така, уметникот Реј Барткус кој живее и работи во Њујорк, создал совршен ѕиден мурал кој на прв поглед изгледа конфузно и недовршено. Муралот се наоѓа во родната земја на Реј, Литванија, поточно на реката Шешупе. Уметникот внимателно го нацртал муралот обратно со цел мошне реално да се отсликува на површината на реката, слично како во огледало. Генијално, нели?

1

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСОФИСТИЦИРАНА ЛЕТНА МОДА ЗА МАЖИ
Следна објава“Water in Love”|Christian Louboutin
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ