Фотографот Tristan Pope е автор на краткото видео во кое неколку танчери танцуваат низ различни делови од Цирих. Нивните движења го следат ритамот на градот и се надополнуваат со прекрасните места кои го прават Цирих еден од најубавите градови во Европа. Видеото е снимено со iPhone 6.

1

2

3

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПаднати ангели – Трејси Шевалие
Следна објаваФантастични ултрамодерни фустани!
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ