Ben Mortiff од Јоркшир е автор на ова фантастично изработено видео во продолжение. Имено, со помош на компјутерска технологија и неговиот огромен талент за музика, како и познавање на повеќе инструменти, Бен се снимал како свири на секој од инструментите кои сочинуваат еден симфониски оркестар. Сето тоа потоа го склопил за да звучи оркестарски и дефинитивно успеал во тоа!

naslovna

НЕМА КОМЕНТАРИ