Типично како и секоја година штандот на Ферари и оваа година беше најпосетен во Женева. Изненадени?

1

3

Па, баш и не.

Ферари повторно се надмина себе си, овој пат со својата ѕвезда „488 GTB“. Кај овој модел е карактеристичнa софистицираната динамичка контрола на возилото, која го олеснува искористувањето на целата сила од моторот. Менувачот е седум-степен.

001

010

Кога сме кај дизајнот, може да се каже дека имаме типичен Ферари. Ултра-модерен дизајн кој го одзема здивот, со благи контури, како и впечатливата црвена боја.

000001

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСтил и комфор во 39м2
Следна објаваКолку навистина чини облеката од модните писти?
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ