Малкумина не го сакаат кафето. Без разлика за какво кафе станува збор, кафето за повеќето од нас е означување дека денот може да започне. Не буди, ни создава нови пријателства и ни раскажува многу приказни.

Овојпат не станува збор за приказна која сме ја слушнале за време на кафе муабет туку за малку поинаква, но неверојатна кафе – приказна раскажана преку 1000 шолји кафе.

Внимателно уживајте во оваа кремаста приказна и на крај погледенте како се создавала. Прекрасно.

Untitled21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШолја млеко
Следна објаваОд нежност до екстраваганција-новите модни тенденции на убавина за 2015
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ