My Happy End (Среќен крај) е краток анимиран филм во режија на Milen Vitanov од продукцијата за анимирани филмови Talking Animals од Берлин. Добитник е на бројни награди на фестивали ширум целиот свет. Во филмот се прикажани авантурите на едно куче кое откако успева да си го фати опавчето, се спријателува со него и му се менува целиот живот. Едноставна идеја обработена низ теми за пријателството, љубовта и потребата на секое суштество да си најде партнер со кој ќе го поминува времето. Шармантна анимација која ќе ве наполни со позитивна енергија.

1

2

3

СПОДЕЛИ
Претходна објава4 работи што ќе ви донесат забава на работното место ( II дел )
Следна објаваЦрвена убавица | 1960 Plymouth XNR
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ