Хуманоста постои. Доказ за тоа е оваа група студенти на Оксфорд кои за хумани цели препевуваат три песни од Шакира. На свој начин, иако во видеото како да ја имитираат Шакира тие создаваат своја изведба на Hips don’t lie, Whenever, Wherever и Waka Waka. Шакира веќе го гледала видеото и се зборува дека и се допаднало. Се надеваме дека ќе Ви се допадне и на Вас.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваTucker 48 | Конечно на пазарот
Следна објава5 чудесни производи за убавина кои ги имате дома
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ