Според креторот на ова видео, Chris P Zero, кому му требале 2 години за да го направи ова што го гледаме денес, најдобар начин да се види Градот на Ангелите е од домот на ангелите – небото. Интересен приказ на прекрасниот Лос Анџелес, модерен град со фантастична енергија и прекрасен поглед, особено навечер. Уживајте во видеото.

1

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКнигите и Вашиот партнер
Следна објаваЛетна декорација со фенери
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ