Талентираната Veronica Azaryan од Санкт Петерсбург ни ги открива нејзините неверојатни фотографии на кои е претставена уметноста на шминката кај женaтa. Резултатот е фантастичен – лица обоени во силни бои, испрскани со златна боја со што се создава интересна текстура. Моќно и оригинално.

11

2

3

4

5

6

7

8

9

10

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИлузии во градското секојдневие
Следна објаваКуќа во бои на морето
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ