Апсолутниот моден хит кој владее веќе неколку сезони околу мини-чантичките, во денешниот Направи сам проект ќе Ви покаже како на наједноставен и најевтин начин може да дојдете до уникатна мини-чантичка…

Потребно Ви е:
– тврда футрола за очила
– супер лепак
– прстен за два прста

Постапката брои еден чекор доколку одлучите футролата да ја искористите во својата оригинална боја и текструра (доколку не, ќе Ви треба спреј/материјал, како и дополнителни 24 часа за сушење) – така што, чекорот се однесува на лепењето на прстенот за футролата. Внимавајте да го залепите прстенот од практичната страна и оставете да се суши еден ден. И тоа е тоа! Нова чантичка за малку време и малку пари!

.1.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛевитација | Giuseppe Lo Schiavo
Следна објаваМини стан кој ги исполнува сите желби
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР