Доколку живеете во мал стан и сметате дека тоа ви е лошата страна, ќе ви кажеме дека малите станови со себе носат и многу позитивни работи – сем што киријата е пониска, тие често пати се наоѓаат  во близината или во самиот центар на градот, а имаат исклучителен удобен шарм. Многу од нас, живеат во мали станови а не го искористуваме тоа што е најдоброто во нив. Всушност, токму малите станови се тие кои покажуваат  и докажуваат колку стил поседувате и колку сте креативни кога е во прашање функционалноста на просторот, декорацијата и пронаоѓање на скриени места за чување на одредени работи.

Овој мал стан се наоѓа во Лвив, Укараина. Станот има само 40 метри квардратни, а ги има сите потребни простори за млад, креативен пар.

living-small-with-style-designrulz-7

living-small-with-style-designrulz-8

living-small-with-style-designrulz-12 (1)

living-small-with-style-designrulz-10

living-small-with-style-designrulz-1 (1)living-small-with-style-designrulz-2

living-small-with-style-designrulz-3

living-small-with-style-designrulz-5

living-small-with-style-designrulz-6

living-small-with-style-designrulz-11

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПатагонија, Перу | Најубавиот крај на светот
Следна објаваСлатки тајни oд култната серија “Sex and the City”!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР