Модните haute couture ревии секогаш се посебно интересни …

Од класични и софистицирани Chanel модели до експериментални и диви како кај  Maison Margiel, но и како што е тоа случајот со Elie Saab, тие претставуваат чиста убавина.

Од блејзерот украсен со штрас, преку капутот до гламурозните фустани, Saab на сите ни даде до знаење дека неговите креации ги дизајнира за жени кои сакаат нешто убаво за сите прилики.

Се разбира, тој сега може да дизајнира фустан со затворени очи, но веруваме дека опциите кои тој овој пат ги понуди, брзо ќе завршат на црвениот тепих.

Погледнете ги сите модели во галеријата.

Elie Saab na Haute Couture nedelji mode

Elie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji modeElie Saab na Haute Couture nedelji mode

СПОДЕЛИ
Претходна објаваViktor & Rolf – фустани со силни пораки на Париската модна недела!
Следна објаваЛуксузен подарок за денот на вљубените – пливање со кит ајкули во Мексико!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР