Филмскиот режисер Luke Gilford не носи во паралелен универзум каде што жените не стареат и носат само Prada. Футуристичкиот краток филм е изработен со импресивен тим, гласот е на Jane Fonda, а музиката е на Jake Shears од The Scissor Sisters.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСовети за состаноци со библиофили
Следна објаваВтора шанса | Keri Muller
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР