Секоја кампања во која се појавуваат деца е слатка и интересна, а тоа одлично го искористи Karen Walker за презентација на својата најнова колекција очила со малите модели на возраст од три до пет години. Погледнете ги Клаудија, Елза, Ана Роуз и Тајлер. “Too cool for preschool!”

1

2

3

4

5

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објава10 парадоксални заповеди
Следна објаваСтилизиран дом во училишна барака
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР