Преубав краток филм, дел од кампањата за колекцијата есен/зима ’13/’14 на Valentino, снимен од Inez & Vinoodh. Модели Sam Rollinson, Tamara Weijenberg, Kati Nescher, Erika Labanauskaite, Sasha Luss, Laura Kampman,Irina Kravchenko, Maud Welzen, Nouk Torsing и Magdalena Jasek.

СПОДЕЛИ
Претходна објава„I believe“ во преработка на Петар Малинов
Следна објаваОригиналните наслови на филмовите
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР