Тексас шорцовите се голем тренд ова лето. Покрај класичните има и различни стилови, дел од нив може и да си ги направите сами. Ние направивме избор од неколку, а зависно вашиот стил и вкус, одберете ги своите омилени.

89

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР