Vogue не води на интересна прошетка низ својата архива во изминативе 120 години, во зимски едиторијали и рекламни кампањи кои биле објавени во овој магазин. Белината на снегот и студот на зимата може да бидат многу инспиративни. Погледнете.

1

VogueDecember 15, 1933

3

4

6

7

9

12

34

39

54

75

76

98

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМапа на љубовта
Следна објаваОскар статуетки инспирирани од најдобрите филмови
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР