Претставата “Хотелски приказни” е урбана “обична” градска приказна, сместена во еден (веќе распаднат) Хотел, позади Унииверзална Сала. Приказна, која раскажува за тоа што се’, на човека може да му се случи, живеејки во голем град, доколку не е внимателен, сериозно внимателен.

Се работи за компилиран текст на Дејан Дуковски и неговата (ММЕ КПП) и моноемоцијата на Војо Цветановски, кој истовремено е и режисер на оваа претстава.

ОВА НЕ Е ЉУБОВНА ПРИКАЗНА, ОВА Е ПРИКАЗНА ЗА ЉУБОВТА. Но, некој тргна. Некој кажа, ајде, ајде да одиме. И отидоа, ко слепи за стап, по пат ја заборавија борбата. Маме Му Ебам Кој Прв Почна…

Најбрзиот кој ќе ни го остави своето име и презиме во коментар на нашиот сајт ќе добие 2 билета за изведбата на 17ти мај (четврток).

Театарот е емоција…почувствувај ја!!!

[pricing_table columns=”3″] [pricing_column title=”Цена”]

[price_info cost=”150″]денари[/price_info]
[/pricing_column] [pricing_column title=”Време” highlight=”true”]

[price_info cost= “20:00″]16-17.05[/price_info]
[/pricing_column] [pricing_column title=”Локација”]

[price_info cost=”Универзална Сала”][/price_info]
[/pricing_column][/pricing_table]

со студентски индекс цената на билетот е 120 денари.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСтранецот – Албер Ками
Следна објаваРотација во простор | Sebastian Brajkovic
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ