Crocs

Crocs кломпите се познати по тоа што се едни од најудобните во целиот свет, но носат исто така и помалку убава титула бидејќи за нив се вели дека се едни од најгрдите обувки некогаш изработени.

Crocs

Но, очигледно е дека тоа не му пречи премногу на модниот свет затоа што забележавме како многу и се повеќе љубители на модата ги носат токму овие Crocs кломпи.

Crocs

Crocs со платформа или дебел ѓон се многу популарни, а она што е врвен хит се беџевите кои можете да ги ставите на вашите Crocs кломпи.

Crocs

Знаеме дека овој тренд нема да им се допадне на сите, но ве уверуваме дека Crocs ќе биде апсолутен хит ова и следното лето.

НЕМА КОМЕНТАРИ