Сакаме да го украсуваме домот за време на празничната сезона, да ја истакнеме топлината, љубовта и радоста што ги споделуваме еден со друг.

Има нешто навистина посебно во тоа, и ако уживате во празниците исто како и ние, за вас најдовме прекрасни предлози кои доаѓаат од креативното и инспиративно студио JS Atelier, кое веќе им е многу добро познато на сите љубители на софистицираниот декор. Оваа година JS Atelier создаде топла божиќна атмосфера со едноставноста на природните материјали и новата интерпретација на класичната празнична декорација.

Едноставност и топлина на празничната трпеза

Безвременска софистицирана елеганција со додавање на современи елементи. Природните материјали со својата едноставност предизвикуваат топла атмосфера и даваат нова интерпретација на класичниот празничен декор. Празничната празнична трпеза зрачи со едноставноста на декорацијата на кедровите гранки, која е проследена со композиција од 4 различни свеќници кои на модерен начин го симболизираат т.н. вообичаениот адвентски венец. Млечно-белите порцелански чинии со неправилна форма се во одлична синергија со ленените салфетки украсени со природни елементи од канап и орев. Флуидните чаши ја нагласуваат софистицираноста со својата форма во рамка на модерен дизајн.

НЕМА КОМЕНТАРИ