Дизајнерите од Париз, Милано и Њујорк воведоа мантили и капути со макси должина во стилскиот лексикон за 2023 година, а со макси фустаните и здолништата кои се веќе популарни модни парчиња оваа година, нема сомнение дека волнените палта ќе бидат изоставени од трендот.


Ако сакате да бидете во чекор со трендот, оваа зима набавете барем еден стилски макси капут.

И покрај тоа што ќе мора трпеливо да чекаме да помине зимата пред да ги носиме повеќето врвни парчиња што сме ги виделе на ревиите, веруваме дека студената есен и зима полесно ќе помине со трендовски капути до подот.

Станува збор за многу едноставно парче кое сепак носи одреден став и може да ве направи да се издвоите од толпата во зимските денови.

НЕМА КОМЕНТАРИ