Givenchy е култен бренд чии чизми Shark Lock беа многу тренди пред десет години. Иако мислевме дека овој тренд и модел на чизми нема да доживеат камбек толку брзо, се чини дека повторно се во мода.

Сè повеќе љубителки на модата ги вадат своите стари чизми Shark Lock од гардероберот или пак повторно ги купуваат.

Чизмите на Shark Lock се изработени од мазна кожа, а она што ги прави посебни е скриената пета и декорацијата налик на катанец.

НЕМА КОМЕНТАРИ