Според светските експерти за мода, ова се најдобрите трендови за лето 2022 година

10 Beach Outfits for Summer

Боја …

10 Beach Outfits for Summer

Носете сè што е од лен

10 Beach Outfits for Summer

Channel – вибрации од 90-тите

10 Beach Outfits for Summer

Приоритет на комоција

10 Beach Outfits for Summer

Носете бандана за некои ретро блесоци

10 Beach Outfits for Summer

Не ги занемарувајте модните додатоците

10 Beach Outfits for Summer

Балансот е клучен

10 Beach Outfits for Summer

Спакувајте нешто спортско

10 Beach Outfits for Summer

Дотерајте се за вечера

10 Beach Outfits for Summer

НЕМА КОМЕНТАРИ