Модните дизајнери понудија многу богат избор на стилски женски чанти за сезоната пролет-лето 2022 година.

Впрочем, чантата не е само моден додаток, туку корисен атрибут што ја надополнува целата слика. Чанти со мала големина, необична форма (триаголник или со повеќе триаголници), стануваат сè помодерни.

Ако го надополните вашиот летен имиџ со мала чанта за или триаголна чанта, вашиот имиџ ќе изгледа многу актуелно и модерно. Единствениот избор оваа сезона е да го изберете оној модел кој ви се допаѓа.

НЕМА КОМЕНТАРИ