Асиметричните фустани продолжија да бидат голем тренд оваа пролет, а така ќе биде и ова лето. Тие се многу едноставни, женствени, а асиметријата им дава одредена доза на љубопитност и необичност.

Асиметричните фустани се одличен избор за повеќе прилики, бидејќи делуваат многу заводливо, ги покажувате и нагласувате нозете или некој специфичен дел од телото, а сепак, таквите фустани се многу пософистицирани бидејќи не се стандардни мини здолништа.

НЕМА КОМЕНТАРИ