Париз Октомври 2021 година …

Модните недели, во последниве години, станаа подеднакво важни како поради колекциите претставени на модните ревии така и поради уличната мода.

Модните додатоци – чанти и чевли, иако имаат свој момент на модните писти, се чини дека привлекуваат многу повеќе внимание кај познатите трендсетерки и на тој начин диктираат нов тренд. Кои се трендовите на “street style” кои се забележаа во француската модна престолнина, погледнете во нашата галерија.

НЕМА КОМЕНТАРИ