Тесните фармерки со години беа најпопуларниот модел на фармерки. Но, во последно време, овие фармерки не се толку популарни.

Дознајте дали нивната ера заврши …

На секоја форма на тело најдобро и одговара различен модел на фармерки, но добрата вест е дека не се во тренд само еден модел на фармерки.

Во продолжение можете да дознаете кои модели на фармерки се сега во тренд, а за да дознаете кој модел најмногу вам ви одговара, најдобро е да отидете во продавница и да ги пробате сите модели. 

1. Ankle Cigarette Jeans 

2. Flare

3. Wide Legg Cropped

 

4. Boot Cut

5. Mini Flare

НЕМА КОМЕНТАРИ