Дајте му динамика на вашиот стајлинг со правилен избор на бои …
Веќе неколку месеци, боите заземаат многу важно место во нашите срца и во нашата гардероба. Иако светлите бои доминираа претежно на пролет и лето, тие повеќе не се врзани за годишните времиња.
Всушност, ревиите за периодот есен / зима 2021 година беа полни со шарени и интензивни парчиња, кои сите би сакале да ги вклучиме во својата колекција.
 Како и секоја сезона така и во наредната ќе се сретнеме со трендовите кои ќе бидат клучни елементи на нашиот стајлинг. Една од првите бои која ќе доминира во наредните месеци е, без размислување, зелената боја.
Ќе ја најдете во различни нијанси, од најсветли до најинтензивни. 

НЕМА КОМЕНТАРИ