Се вика French Blue, а Pantone ја избра оваа неодолива нијанса како една од најважните бои за пролетта 2021 година …

„Возбудлива сина нијанса која ја буди визијата за Париз на пролет“: вака Pantone ја дефинира една од водечките бои на пролетта 2021 година: француско сина, сенка која плени на прв поглед и која тешко ве остава рамнодушни.

Софистицирана и шик како и секоја сина нијанса, но со таа дополнителна светла нота, која нè тера да мислиме на убави денови со чисто небо и боја на море, што ни требаат повеќе од кога било во овој период.

НЕМА КОМЕНТАРИ