Популарната пејачка и една од најуспешните деловни жени на денешницата Ријана ја претстави својата најнова колекција на долна облека за нејзиниот бренд Savage X Fenty, а само еден поглед на новата кампања е доволен за да нè натера да го сакаме скоро секое парче.

Неонски бои, тропски мотиви и сексуална слобода – сето тоа се карактеристики на најновата колекција на долна облека Savage X, која на прв поглед не потсетува на естетиката на познатата пејачка, овој пат прилагодена на жешката летна атмосфера. Уметникот Рафатун, за кампањата создаде колажи од пејзажи и тропски лисја, со што успешно создаде визуелни слики во кои „музите“ на Ријана ги носат најновите парчиња од колекцијата.

Она што ја прави оваа кампања особено интересна е фактот дека можеме да се вклучиме и да станеме дел од одличната приказна; не е тајна дека Ријана претходно ги барала своите модели на Инстаграм и дека редовно избира да покаже вистинска женска убавина , која редовно покажува само жени со „совршени“, слаби размери. Така, од денес до јули, можете да влезете во натпреварот и да ги испраќате вашите фотографии, а неколку корисници ќе бидат избрани за официјална фотографија преку FaceTime. Фотографиите последователно ќе се користат за промовирање на најновата, летна колекција, така што постои шанса вашето лице да се најде и во најновиот каталог Savage x Fenty!

View this post on Instagram

? CONTEST ALERT ? ⁣ ⁣ It might be our anniversaRIH, but we’re makin’ YOU the star ? You ever want to be a part of a Savage X campaign? Meet virtually w/ our dope af creative team? Have us send you an entire photo shoot setup? ⁣ ⁣ Well, now’s your chance, sis! We wanna see your most SAVAGE lingeRIH lewks. So how do ya win a chance to be a part of our #SavageXSummer campaign? ?⁣ ⁣ 1️⃣ Make sure you’re following us!⁣ 2️⃣ Post a photo in your lingeRIH w/ #SavageXSummer & #contest. ⁣ 3️⃣ Check out the terms here: bit.ly/savagexsummer⁣ 4️⃣ Ya got until Wednesday, May 20 at 11:59pm PT! Winners will be notified privately via DM. ⁣ ⁣ In the meantime, how about droppin’ @badgalriri some anniversaRIH love in the comments ??

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗдрав корнер: Што се случува со телото кога јадете јагоди?
Следна објаваАвокадо чизкејк – новиот модерен десерт
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ