Simone Rocha 

Поглед кон убавината на морето – инспирација за колекцијата есен 2020 година
Порака до сирените: Тоа го правите погрешно

Ирската дизајнерка го обезличи морето за нејзината колекција есен 2020 година, изронувајќи ги на површина парчиња заби од ајкула, исецкани мрежи, бисери, школки, алги и да, коски.

Погледнете дел од колекцијата …

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР