Украсите за коса се еден од главните модни трендови за ова лето …

Шнолите за коса ги красат главите на сите модно освестени дами. Изборот е голем од укосници, свилени марами и венчиња, во понудата може да се најде за секого по нешто.

Погледнете неколку интересни примери …

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР