Џенифер Лоренс ја посети уметничката галерија, заради снимање на новата есен 2019 кампања за брендот Диор …

Dženifer Lorens u novoj Dior kampanji

Амбасадорката на Француската модна куќа позираше во шик изгледи, дизајнирани од уметничкиот директор на брендот, Марија Грација Кјури.

Dženifer Lorens u novoj Dior kampanji

Минималистичката позадина пред која Џенифер стои,  создава идеален контраст со шарените уметнички дела, полни со боја. Џенифер носи плетени џемпери, опуштени фармерки и стејтмент чанти.

Dženifer Lorens u novoj Dior kampanji

Dženifer Lorens u novoj Dior kampanjiDženifer Lorens u novoj Dior kampanjiDženifer Lorens u novoj Dior kampanjiDženifer Lorens u novoj Dior kampanjiDženifer Lorens u novoj Dior kampanjiDženifer Lorens u novoj Dior kampanji

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛокомотива е дел од големата меѓународна конференција Network of Residencies in South-East Europe #NORSE
Следна објаваПет најголеми модни трендови за 2019!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР