Krenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekciju

Шармантна колекција на чевли за сезоната есен / зима 2019/20 на брендот Кристијан Лабутен, кој како и секогаш, ја претставува познатата уметност и креативност на оваа модна куќа.

Дел од моделите не потсетуваат на топината и оптимизмот на Португалија, која долго време беше изворот на инспирација на славниот дизајнер. Неговиот креативен процес е видлив во сите нови модели, кои се инспирирани од неговите спомени.

Krenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekciju

 

 

Krenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekciju

Krenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekciju

Krenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekciju

Krenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekcijuKrenite na put oko sveta uz novu Christian Louboutin kolekciju

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСè повеќе скопјани забележуваат чудни појави: огромни сенки, стапалки и витези
Следна објаваCHRISTIAN LOUBOUTIN – нова колекција на чанти!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР