Брендот Balenciaga се врати на своите корени за време на својата модна ревија во Париз.

Во прилично минималистичко опкружување, моделите се движеа по пистата носејќи ги возвишените основни модели, придружени со техно музика со неизбежни пулсирачки светла.

Капути, јакни и мантили, кроени со ремени околу половината, како и со високи крагни. Бои кои се вклучени во оваа колекција се нијанси на тиркизна, розова, жолта и неонско зелена.

Што се однесува до чевлите, во центарот на вниманието се кожни до глужд, високи потпетици и декорирани со машни, додека торбите се презентирани во неколку стилови за кои сме сигурни, дека ќе го наоѓаат своето место на хит-листите.

Balenciaga na nedelji mode u Parizu

Balenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u ParizuBalenciaga na nedelji mode u Parizu

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрограма во Јавна Соба 04.03.2019
Следна објава„Менструација“ ќе стане „фемструација“ – голема победа за феминистките ширум светот
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР