Еден од најочекуваните модни настани во годината, модната ревија на Victoria’s Secret 2018, конечно, се случи.

Ангелите на брендот Victoria’s Secret кои прошетаа на пистата беа: Adriana LimaBehati PrinslooCandice Swanepoel, Jasmine Tookes, Josephine SkriverSara SampaioTaylor HillBella i Gigi HadidKendall Jenner и Winnie Harlow.

Прекрасната русокоса, швеѓанката Elsa Hosk го носеше носеше градникот Fantasy Bra, во вредност од еден милион долари. Оваа година Fantasy Bra е изработен од 2100 кристали Swarovski кои се вградени во сребро.

Adriana Lima, чие прво појавување на ова ревија беше во 1999 година, беше исклучително емотивна, бидејќи ова беше нејзиниот последен настап на модната писта.

 

За музичката подлога на овогодинешната модна ревија беа задолжени: Bebe RexhaHalseyRita Ora, Kelsea Ballerini, The ChainsmokersThe Struts и Shawn Mendes.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЧевли и чизми во тренд за есен/зима 2018/19!
Следна објаваSecret Bay – сосема нова визија на карипски луксуз!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР