Венчаници за плажа!

Доминираат полесни материјали – шифонот го завзема централното место. Овие свадби се помалку неформални и младите луѓе се осмелуваат да ги испробаат невообичаените кроеви, па затоа се одлучуваат за кроп топови, здолништа или комбинезони. При изборот на материјалите и кројот, важно е да се напомене дека температурите се повисоки и дека полесните модели се пожелни, а фустаните со долг шлеп, најверојатно нема да изгледаат добро заглавени во песокот.

Бидејќи свадбите во близина на море се актуелни во текот на целата година, ви ги претставуваме новитети за претстојната есен.

Venčanice za plažu - novi trendovi

Venčanice za plažu - novi trendovi

Venčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendoviVenčanice za plažu - novi trendovi

СПОДЕЛИ
Претходна објаваChanel couture fall-winter 2017
Следна објаваCyndy Sherman | Критичка пародија како облик на масовната култура
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР