Летото се уште трае…

Секој кој ја сака плажата, не може да биде обвинет за купување костими за капење во продавници кои продаваат на плажа.

Никој не ве обвинува, зошто сте се одлучиле да купите костим за капење токму во бојата која ја барате цела година? Италијанскиот бренд Emilio Pucci, јасно ја има истата идеја, бидејќи не сели по бројни плажи на Медитеранот, преку патувачки поп-ап продавници.

Emilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnju

Bikini Bar е нова pop-up продавница која дебитираше во Кан за време на филмскиот фестивал. Новата продавница која имитира кабина за пресоблекување, обоена во силни бои, прикажува ограничени серии на брендови, како костими за капење со триаголни горни делови и врвци. Вкупно 19 ексклузивни принтови се наоѓаат во оваа продавница, вклучувајќи ги и Gazelle, Parasol и Libellula, така што имате можност да го купите новиот костим за капење од вашиот омилен бренд на плажа, на некое престижно место.

Emilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnju

По престојот во Кан, поп-ап продавницата се преселила на нови локации, вклучувајќи ги Бејрут, Капри, Миконос, Таормине, Сен Тропе и Порто Черво. Но ако не крстарите на овие плажи во текот на летото, нема причина за страв, бидејќи колекцијата на овие костими за капење е исто така достапно за купување во Pucci, електронската онлајн продавница.

Emilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnjuEmilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnjuEmilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnjuEmilio Pucci je lansirao Bikini Bar pop up radnju

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСе отвора DOGO, нова продавница за чевли и облека во Скопје
Следна објаваKate Moss ја претстави новата колекција на тапети!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР