Актерката Сиена Милер е една од омилените трендсетерки кои ја обожуваат многубројни светски дизајнери, а таа што и да облече, изгледа неверојатно кул и шик.

Леснотијата со која ја избира облеката и сите модни комбинации, зрачат со нејзиниот уникатен стил и ја класифицираат на листата за најдобро облечени жени на денешницата. Таа нависина секогаш добро изгледа без разлика дали носи хеланки, патики и обична мајца или гламурозен фустан на познат дизајнер.

Неодамна, во текот на една ноќ, Сиена носеше фустан, модел на Chloé, со длабоко V деколте и асиметричен крој и од тогаш во модните кругови не претсанаа да зборуват за тоа, колку актерката изгледаше фантастично во оваа модна комбинација.

Chloé – летен, црн фустан со метални детали од колекцијата за 2014 година, со прилично автентичен украси! Станува збор за златни ланци кои се испреплетени од градите преку колковите и рацете. Одлична комбинација на црна ткаенина, метал и расцепи со различни должини.

Boho šik haljina Sijene Miler je zaludela svetBoho šik haljina Sijene Miler je zaludela svetBoho šik haljina Sijene Miler je zaludela svetBoho šik haljina Sijene Miler je zaludela svetBoho šik haljina Sijene Miler je zaludela svet

Cool as a cucumber: Despite having less than 24 nerve-wrecking hours until hosting one of the biggest award ceremonies in the world - the Golden Globes, Sienna Miller looked calm and collected on Saturday

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрекрасна куќа на саудиски принц!
Следна објаваЈа знаете ли приказната за градот Alberobello?
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР