Брендот Carolina Herrera слави 35 години на модната сцена, со новата ready to wear колекција зе есен/зима 2017/18.

Облеката на овој бренд е изработена до совршеност со интригантни детали во кои секоја дама би се чувствувала како кралица. Софистицираните структури се идеални за тие кои бараат ултра фенси формална облека, посебно кога се работи за вечната класика, како што е белата кошула.

Вториот дел на колекцијата има на некој начин потпис на црвениот тепих со фокус на младешките модели кои истовремено флертуваат, минималистички и фриволни. Третиот дел од колекцијата се гламурозните вечерни фустани кои повеќе се прилагодени за некоја party -забава, зачинети со софистицирана аура.

Со новата колекција дизајнерката сакаше да ја прикаже есенцијата на брендот Carolina Herrera и ние мислиме, дека целта е постигната.

Carolina Herrera novom kolekcijom slavi modu

Carolina Herrera novom kolekcijom slavi modu

Carolina Herrera novom kolekcijom slavi moduCarolina Herrera novom kolekcijom slavi modu

Carolina Herrera novom kolekcijom slavi moduCarolina Herrera novom kolekcijom slavi moduCarolina Herrera novom kolekcijom slavi moduCarolina Herrera novom kolekcijom slavi modu

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФранцуски шик за вашата канцеларија!
Следна објаваPvdD, партија на животните во Холандија
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР