Роланд Халбе е фотографот кој стои зад фотографиите направени во една парфимерија во Париз. Парфимеријата има мошне иновативен и футуристички дизајн на ентериерот во кој мебелот е целосно од дрво во комбинација со огледала во просторот. Зад овој дизајн се потпишуваат архитектите од Jacob + Macfarlane чија оригинална идеја е веројатно единствена во светот од ваков тип кога станува збор за парфимерии.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР